arrow_drop_up arrow_drop_down

Ben jij ook toe aan het succesvol opzetten van 

jouw online business?

Dan ben je op de goede plek beland :-)

Toen ik twee jaar geleden begon met het zetten van de eerste stappen in de online wereld, wist ik nog niet goed waar ik moest kijken. Er was zoveel!

Ik begon in het wilde westen een website te bouwen met Wordpress, koppelde er allerlei plug-ins aan en leerde langzaam maar zeker wat over de wondere wereld van online marketing.

Want ja, een website hebben is leuk, maar hoe zorg je ervoor dat je daadwerkelijk bezoekers krijgt? En dat je de bezoeker zover krijgt dat ze gaan doen wat jij graag wilt?

Lang verhaal kort: een jaar geleden ontdekte ik de Internet Marketing Universiteit. Een superfijn bedrijf met gedegen kennis van de online wereld.

In een korte tijd heb ik bij hun super veel geleerd over online marketing, het bouwen van een website die daadwerkelijk voor je werkt en ja, zoveel meer!

Nu ben ik zover ben dat mijn online business begint te lopen en ik daadwerkelijk locatie onafhankelijk kan werken. Super fijn!

En natuurlijk deel ik graag mijn kennis & ervaringen met jou! Ready?

Bouw je Business in 28 dagen

Want wat ik kan, kun jij ook!

Creëer je mooiste leven door je business voor jou te laten werken.

Leven vanuit mijn hart, in alles. Dat is wat ik wil. Voor mij gaat dat niet samen met een baan waarbij de contouren door anderen worden bepaald. Ik ben er echt van overtuigd dat je zelf je mooiste leven kan creëeren en dat een succesvolle online business je daarbij helpt. Daarom deel ik nu enthousiast de 'Bouw je business in 28 dagen' challenge van de IMU met je :-) Dit is wat je kan verwachten:


  • Leer hoe je een messcherp plan voor een succesvolle business op 1 A4 krijgt.
  • Leer hoe je zelf digitale producten zoals e-books, videocursussen en zelfs een e-learning omgeving kunt maken zonder dat je kennis van techniek, design of videoproductie nodig hebt.
  • Na deze challenge heb jij een prachtige website online die daadwerkelijk klanten oplevert.
  • Tijdens de challenge bouw je direct LIVE mee om je pagina zo op te bouwen dat je jouw bezoekers verleid om je product aan te schaffen.
  • Leert hoe je een weggever maakt (incl. design), hoe e-mail software werkt, hoe je dit koppelt, hoe je de perfecte opt-in pagina maakt én hoe je jouw mailinglijst vult.
  • Veel he? Er is zelfs nog een boel meer...!


Toe aan het transformeren van jouw offline aanbod naar een online aanbod?